PROMJENE U TIVTU

Arsenal se zahvalio Savoviću i vratio Dragićevića

Foto: FSCG

Poslije izborenog opstanka u 1. CFL u Arsenalu iz Tivta odlučili su se na promjenu na klupi.

Dosadašnji šef struke, Milija Savović, završio je svoju misiju na klupi Tivćana, objavio je klub.

“Nakon samo osam mjeseci, završio je angažman trenera Savovića u Tivtu. Trener koji je prije par sezona osvojio titulu sa Sutjeskom i bio izabran za najboljeg crnogorskog trenera je od samog dolaska u Arsenal unaprijedio stvari u klubu. Pobjedom na debiju protiv Rudara u Tivtu (2:0) je prekinuta negativna serija rezultata, a u nastavku sezone je bilo utakmica koje su trebale da prevagnu u korist Arsenala. Nažalost, nije bilo tako i zbog toga nije ostvaren bolji plasman, ali i pored toga, ostvarene su bitne pobjede, kako na domaćem, tako i na gostujućem terenu, što je dovelo do toga da se primarni cilj, a to je opstanak bez učešća u baražu, ostvari sa osam bodova viška.

Presrećni smo i zahvalni Miliji Savoviću što je oplemenio naš klub svojim znanjem i prisustvom i posebno počastvovani što je u prethodnom periodu predvodio našu ekipu. Ostaće upamćen predani rad, profesionalnost i sve što su on i njegov stručni štab uradili u namjeri da Arsenal postane stabilni prvoligaš.

HVALA, MILIJA!!”, saopšteno je iz Arsenala.

Samo sat vremena kasnije potvrđen je povratak Radisava Dragićevića na mjesto uspjeha. Dragićeviću će ovo biti drugi mandat na klupi Arsenala. Na kormilu Tivćana bio je od juna 2021. do juna 2023. godine.

>>> Radisav Dragićević za LOB SPORT poslije otkaza u Arsenalu

U prvoj sezoni izborio je plasman u 1. CFL, dok je u svojoj drugoj sezoni ispisao najljepše stranice istorije Arsenala. Klub sa primorja igrao je u finalu Kupa Crne Gore, a trećim mjestom u 1. CFL izboren je istorijski izlazak u evropske kvalifikacije.

Poslije Arsenala bio je trener Mladosti Lob.bet sa kojom se razišao u martu ove godine.

“Novi šef stručnog štaba Arsenala je Radisav Rajo Dragićević, kojem je ovo povratak na kormilo tivatskog kluba.

Dragićević je u prvom mandatu Arsenal predvodio sa klupe u periodu od juna 2021. do juna 2023. godine i tada ispisao najuspješnije stranice istorije našeg kluba. U prvoj sezoni je izborio ulazak u najviši rang crnogorskog fudbala, a u drugoj finale Kupa Crne Gore i treće mjesto u prvenstvu, koje je značilo i debitantski nastup našeg kluba u evrotakmičenjima.

DOBRODOŠAO, RAJO!!”, naveli su iz tivatskog prvoligaša na društvenim mrežama.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare