POSLIJE BJELORUSIJE - KIPAR

Bakić sa Kipra: Titula i navijači – razlog zašto sam izabrao Omoniju

Bakić je predstavljen kao veliko pojačanje Zelenih sa Kipra, FOTO: OMONIA FC/Facebook
Bakić je predstavljen kao veliko pojačanje Zelenih sa Kipra, FOTO: OMONIA FC/Facebook

Dušan Bakić novi je fudbaler Omonije! Sa rekorderom po broju titula na Kipru (21), crnogorski reprezentativac potpisao je ugovor na dvije i po godine.

Golgeter iz Podgorice se protekle dvije sezone proslavio u Bjelorusiji, a sa Dinamom iz Minska je u protekloj sezoni osvojio titulu kao najbolji fudbaler šampionata. Poslije sjevera, sada će titulu juriti i na krajnjem jugu Evrope.

“Zaista sam srećan što sam potpisao za veliki klub. Klub sa velikom istorijom i to je ono što me najviše privuklo. Svakako i velika armija navijača Omonije, želja za titulama, peharima, pobjedama…To će i mene tjerati da budem što bolji”, javio nam se iz Nikozije 24-godišnji Bakić.

<<< PRIČA IZ BLOKA – Iz kraja do zvjezdanih staza u Bjelorusiji i pogleda ka ligama petice

Neće Bakić biti jedini Crnogorac u Omoniji, boje Zelenih brani i nekadašnji najbolji fudbaler CFL-a Novica Eraković koji zbog teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata još nije debitovao za velikana sa Kipra.

“Uslovi za trening fudbalera ovdje su fenomenalni. Postavljeni su ciljevi da se do kraja prvenstva napadne titula, svakako i osvoji Kup, a uz to je zadatak tima da se plasiramo u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja”, pisalo je u poruci koju je LOB SPORT-u poslao Bakić.

Osim Dinama iz Minska, u karijeri je igrao za Budućnost, bjeloruski Energetik i estonski Legion.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare