PEJOVIĆ PODNIO OSTAVKU

Budućnost bez predsjednika

Najveći klub u državi čeka novog predsjednika nakon što je dosadašnji, Balša Pejović, podnio ostavku.

Ističe da je godina koju je proveo u klubu djelimično rezultatski uspješna, te da je za vrijeme njegovog mandata realizovan najveći transfer u istoriji crnogorskog sporta – odlazak Vasilija Adžića u redove Juvenutsa.

Saopštenje Pejovića prenosimo integralno.

Poslije godinu dana provedenih u fudbalskoj instituciji što Budućnost svakako jeste, obavještavam javnost da podnosim ostavku na mjesto predsjednika FK Budućnost AD Podgorica, kao i na mjesto člana u Nadzornom odboru kluba.

Vrijeme provedeno u našem najvećem klubu sa radnom zajednicom je bilo novo iskustvo za mene i dao sam sve od sebe da dam svoj doprinos u što boljem funkcionisanju kluba.

Iza svih nas je djelimično uspješna sezona što se tiče rezultata, jer je obaveza Budućnosti dupla kruna, ali definitivno je najuspješnija u vidu najvećeg transfera u istoriji crnogorskog sporta. Pored toga, doprinio sam da se izradi projektna dokumentacija i obezbijedio sredstva za izgradnju iste, kako bi se naš Kamp unaprijedio i bio što kvalitetniji za prvi tim, ali i za dalji razvoj talentovane podgoričke i crnogorske djece.

Kao ličnost, uvijek sam se trudio kako na privatnom, tako i na korporativnom nivou da se unapređujem, a istu tehniku sam primjenio i na FK Budućnost.

Biti samo dio plavo – bijelih, a ne predsjednik, meni kao rođenom Podgoričaninu je bila čast, privilegija i obaveza. Bilo je to više od posla…

Zajedno smo radili na promociji i razvijanju kluba, “okrenuli” svijest velikana ka našem klubu i gradu, vratili stari sjaj Omladinskoj školi, obezbijedili plavim dječacima da učestvuju na prestižnim internacionalnim turnirima, gdje se na pravi način reprezentovala Budućnost, Podgorica i Crna Gora ponašanjem, igrom i sjajnim rezultatima.

Na odlasku, ostavljam uređenu radnu organizaciju, koja je postavljena na čvrste temelje, transparetnost u radu i otvorenost ka svim subjektima.

Odlazim sa mjesta predsjednika, ali ostajem navijač u nadi da će naša Budućnost u sezoni koja dolazi prvo napraviti evropski iskorak, a zatim osvojiti duplu krunu.

Hvala ti Budućnosti!

I srećno!

Podsjetimo, Plavi su na pripremama u Sloveniji do 2. jula.

Prvo kolo kvalifikacija za Ligu konferencije igraju 11. jula protiv Mališeve na Kosovu, revanš je sedam dana kasnije u Podgorici.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare