Budućnost kod Injac: Vi ste simbol Podgorice

Foto: podgorica.me

Osvajanje titule u Baru, turbulencija nakon što je Veselin Mijač odlučio da digne sidro, pa prijem u kod gradonačelnice. Prva dama Podgorice Olivera Injac organizovala je danas prijem za fudbalere, stručni štab i upravu Budućnosti koja već sjutra počinje pripreme za sezonu u Evropi.

U ime Glavnog grada, ali i u lično ime želim da vam čestitam na ostvarenom rezultatu. Vi ste simbol Podgorice i zaista je za ponos imati ovakvu ekipu. Glavni grad će biti siguran oslonac kluba, posebno u periodu kada je važno da zadržite fokus na dobrim rezultatima i uspjehu koji ste postigli“, poručila je Injac, koja je dodala da će nova vizija razvoja Podgorice, ali i cijele Crne Gore značiti i veću podršku sportu.

Mi mislimo o budućnosti naše Budućnosti i zato ćete u Glavnom gradu uvijek imati snažmu podršku. Suština je igrati, vjerovati u sebe i gledati u dane koji donose nove sportske izazove“, kazala je Injac koja sa svojim saradnicima ima zadatak da pronađe novog finansijera za najtrofejniji fudbalski klub u našoj državi.

Sastanku su, osim igrača i stručnog štaba, prisustvovali izvršni direktor Budućnosti Novak Novaković, sportski direktor Anto Drobnjak i član NO Dušan Mijović.

Njih su, s druge strane, primili gradonačelnica Injac, predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović, zamjenici gradonačelnice Luka Rakčević i Danilo Šaranović, te pomoćnik sekretara za kulturu i sport Glavnog grada Miloš Antić.

Uvjeren sam da ćemo uz podršku Glavnog grada imati sigurnost koju smo imali do sada sa našim sponzorom, jer to mnogo znači za sve nas i upravo nas je to jedinstvo vodilo ka vrhu koji smo osvojili. Dokazali smo da smo najveći klub i sportska institucija u Crnoj Gori“, Novaković.