PRIJATELJSKA UTAKMICA

Budućnost savladala šampiona Albanije

Početni sastav Plavih u meču sa Egnatijom, Foto: fkbuducnost
Početni sastav Plavih u meču sa Egnatijom, Foto: fkbuducnost

“Plavo – bijeli” su glavni dio priprema u Moravskim Toplicama završili na najbolji mogući način: pobjedom!

Budućnost je, desetog dana u Sloveniji, savladala apsolutnog vladara albanskog fudbala u prethodnoj sezoni – Egnatija je položila oružje rezultatom 2:1, a golove su postigli Igor Ivanović i Ivan Bojović.

Osvajaču duple krune u Albaniji sparing sa našim timom je na neki način bio “generalka” pred kvalifikacije za Ligu šampiona, dok se i podgorički tim postavio slično, s tim što će “plavi” imati još jednu prijateljsku utakmicu po povratku u Podgoricu.

“Odigrali smo na način koji kao trener ne preferiram i koji možda nije lijep za oko, ali je – takmičarski. Najvažnije je doći do rezultata“, rekao je šef stručnog štaba Ivan Brnović i dodao:

Danas sam najmanje zadovoljan načinom kako smo gradili igru, čuvali loptu… Protivnik je dosta držao loptu u svom posjedu, a mi smo sa druge strane bili opasni iz kotranapada. Igrali smo u niskoj i srednjoj zoni dobro, rival nije imao rješenja za nas, a primili smo gol kada smo izašli u presing tih nekih dvadesetak minuta“.

Budućnost je protiv Egnatije igrala u sastavu Mijatović, Grivić, Dakić (50′ Orahovac), Tomašević (85′ Adžić), Gašević (80′ Vuković), Brnović (80′ Mirković), Bulatović, Vukotić (85′ Đukanović), Bojović (85′ Camaj), Ivanović (85′ Kostić) i Perišić (70′ Šarkić).

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare