SAOPŠTENJE

Budućnost želi fer i sportsku atmosferu

Foto: Dejan Lopičić/LOB SPORT

Košarkaši Budućnosti će u sjutra (nedjelja 19:30) odigrati najvažniji meč u dosadašnjem toku sezone. Plavo-bijeli igraju za drugu poziciju i domaći teren u plej-ofu, a rival je najteži mogući, šampion ABA lige – Partizan.

>>> Volimo punu Moraču, u ovakvim mečevima bitni su detalji

>>> “Džaba ti taktika ako energija i fokus nisu na pravom nivou, želim da se bijemo i pobijedimo”

Interesovanje za ovaj meč je ogromno, Morača će biti krcata kao nekada, i sve je spremno za pravu košarkašku poslaticu.

>>> “Navijači, dođite i budi glasni”

Uprvo zbog toga, čelnici kluba iz Njegoševog parka izdali su saopštenje u kojem pozivaju navijače na fer i sportsko navijanje, kako bi jedan od derbija regionalnog takmičenja prošao bez ijednog incidenta.

Saopštenje prenosimo integralno.

Budućnost Voli poziva sve navijače, koji nas vjerno bodre, da u meču sa Partizanom ne bude vrijeđanja gostujuće ekipe i njihovih porodica. Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno jer samo takvim navijanjem dajete vjetar u leđa našim igračima i ekipi. Kapije SC Morača će biti otvorene od 17:30h. 

Klub moli sve navijače da dođu što ranije na utakmicu kako bi se izbjegle gužve na ulazima zbog detaljnih provjera prilikom ulaska, dok će kapije biti zatvorene na 20 minuta do početka. U dvoranu je strogo zabranjeno unošenje sitnih predmeta, upaljača, ambalaže, pića i pirotehnike. Takođe, molimo vas da poštujete numeraciju sjedišta zbog izbjegavanja gužvi na sektorima“, stoji u saopštenju šampiona Crne Gore.

>>> “Znamo gdje možemo da napadnemo Partizan”

>>> “Imali smo vremena da se spremimo, očekujemo punu Moraču”

Standings provided by Sofascore
Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare