FUDBALSKI SAVEZ CRNE GORE

Cekliću produžena suspenzija

Foto: Printscreen

Fudbaleru Mladosti Lob.bet koji je ranije suspendovan Zvonku Cekliću, kazna je produžena na još mjesec dana.

Ceklić je skrenuo pažnju na sebe kada je u meču 22. kola Prve lige crne gore u duelu njegovog tima protiv Dečića znatno pomogao Tuzanima da dođu do trijumfa, kada je krajnje sumnjivo “sklonio” nogu u stranu i pustio loptu da dođe do gola.

“Na osnovu člana 145 stav 1 tačka 2 i člana 149 Disciplinskog pravilnika FSCG, Disciplinska komisija FSCG, na sjednici održanoj 28.03.2024. godine, donijela je Odluku kojom se Ceklić Zvonku, igraču OFK Mladost Lob.bet, produžava suspenzija za još mjesec zbog učešća u neregularnosti utakmice, na način što je oštetio svoj i poslužio drugom klubu i povrijedio takmičenje i Pravila fudbalske igre na utakmici 22. kola Prve crnogorske fudbalske lige, između OFK Mladost Lob.bet i Dečića, čime bi počinio prekršaj iz člana 92 Disciplinskog pravilnika FSCG“, saopštili su iz Saveza i dodali da Ceklić ne nema pravo na igranje utakmica koje su pod okriljem crnogorske kuće fudbala.

Shodno članu 145 stav 1 tačka 2 i člana 149 Disciplinskog pravilnika FSCG on nema pravo igranja na zvaničnim utakmicama kojima rukovodi FSCG do donošenja Odluke Disciplinske komisije FSCG. Suspenzija teče od dana donošenja ove Odluke do 29.04.2024. godine. Protiv Odluke o suspenziji žalba nije dozvoljena“.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare