Čelsi želi afrički tandem

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Svako kome je Čelsi u srcu jedva čeka da se ova košmarna sezona završi. Nije ispunio klub iz Londona očekivanja navijača, a kada na to dodamo cifre koje su potrošene na igrače koji nisu donije apsolutno ništa nije ni čudo što svi priželjkuju poslednji zvižduk.

>>> Čelsijev ponor i sezona za zaborav

Frenk Lampard je došao kao “šok terapija”, uspio je da šokira svakoga, sem svoje igrače tako da se neće još dugo zadržati na klupi. Njegova zamjena se sprema mjesec dana unazad a očekuje se da to bude Maurisio Poketino, o čemu smo pisali i ranije.

Kako prenose engleski mediji, Poketino u svojim redovima želi Lautara Martineza, pored Romelu Lukakua koji će dobiti novu priliku. Ipak ono što je najviše privuklo pažnju jeste želja uprave plavaca, a to je – Viktor Osimen. Iako je vlasnik Napolija Aurelijo de Laurentis izjavio da ne želi da proda Osimena zanimljivo je da se Čelsi uključio u priču. Znamo da novim vlasinicima nije strano da dovode skupocjene igrače, a uz novopečenog osvajača skudeta, navodno se krenulo u pregovore sa Sadio Maneom, kojeg Bajern želi da se otarasi.

Mogao bi Čelsi da napravi paklenu ekipu za sledeću sezonu, ali poučeni ovogodišnjom sezonom uprava može zaključiti da višemilionski transferi ne donose nužno rezultate, štaviše suprotno je – odnose ih.