Ćetko Manojlović za LOB SPORT: Rano je da pričamo o Evropi

Foto: FSCG

Uspjeli su fudbaleri Arsenala nakon penal lutrije da savladaju Iskru (4:1) i dođu do trijumfa i istorijskog uspjeha.

>>> U triler završnici Arsenal ispisao istoriju, Tivćani u finalu kupa

Klub koji je došao iz druge lige pokazuje tokom cijele sezone karakter, želju i volju, a gotovo su na korak od evropskog ljeta ukoliko klub uloži žalbu na današnju odluku koja je donijeta u vezi administrativnih stvari.

Junak Tivćana je kapiten, iskusni Ćetko Manojlović, koji je u poslednjem minutu nadoknade postigao gol za jedanaesterce. Izdvojio je kapiten Arsenala vrijeme nakon meča za naš portal i osvrnuo se na urađeno do sada.

Veoma teška utakmica, od gotovog smo napravili veresiju ali nas je na kraju poslužila sreća. Ovakve situacije se dešavaju kada ne odustajete do samog kraja. Jesam ja postigao gol ali i da je neko drugi zasluga je ista. U penal seriji smo takođe bili hladne glave i na našu sreću Bakić je pogodio“, rekao je Manojlović.

Na pitanje o evropskim snovima koje sanja nekadašnji drugoligaš, Manojlović ima pozitivno mišljenje uz osvrt da ima još dosta da se igra u ligi.

Rano je još uvijek pričati o Evropi. Imamo dobru situaciju, sada smo u finalu, tu čekamo boljeg iz meča Dečić Sutjeska, neće biti lako. Sa druge strane imamo još par kola u ligi gdje držimo treću poziciju i nadamo se da ćemo uspijeti da izborimo izlazak na evropsku scenu“. zaključio je kapiten Arsenala.