DRAGAN GRIVIĆ

“Cijenimo Mališevo, ali sebe više”

Foto: FK Budućnost

Dragan Grivić je u tekućem prelazno roku nikšićke zamijenio podgoričkim plavo-bijelim bojama. Iskusni desni bek tebao bi da bude veliki adut Budućnosti na putu ka povratku na tron crnogorskog fudbala.

Stigao sam u veliki klub sa velikim očekivanjima, nadam se da ćemo ta očekivanja ove sezone da opravdamo, kako kroz prvenstvo i Kup, tako i kroz evropske utakmice koje nam slijede”, rekao je Grivić.

Povremeni reprezentativac je nosio dres Sutjeske tako da mu nije bilo teško da se prilagodi obavezama u klubu gdje se samo trofeji računaju.

Nije mi bilo teško da se uklopim, jer se radi o grupi dobrih momaka i odličnih fudbalera. Nadam se da ćemo tu pozitivnu energiju iz svlačionice da prenesemo na teren“.

Budućnost se priprema za prvo kolo kvalifikacija za Ligu konferencija i duele sa Mališevom. Do sada su plavo-bijeli formu brusili protiv Vlaznije, Mornara, Maribora, Zaglebja, Egnatije i Otrana.

Mislim da smo dosta dobro izgledali na terenu, na nekim utakmicama rezultat nije ispratio dobru igru, ali to je fudbal i proces. Nadam se da ćemo sada, u evropskim utakmicama, nastaviti sa dobrom igrom, ali da će uz dobru igru doci i željeni rezultat“.

Foto: FK Budućnost

Plavi ne bježe od uloge favorita u duelu sa Mališevom. Prvi meč je na programu 11. jula u Podujevu u 17 sati, revanš sedam dana kasnije pod Goricom u 21 sat.

Atmosfera u ekipi je odlična, svjesni smo da su pred nama dva teška meča protiv Mališeve, ali mislim da smo dobili rivala po mjeri. Znamo šta treba da radimo i šta se traži od nas, pa vjerujem da uz malo sreće, koja je u fudbalu neophodna, možemo doći do dobrog rezultata i prolaska u drugo kolo“.

Mališevo debituje na evropskoj sceni, ali to ne opušta nikoga u redovima Podgoričana.

Znamo ko nam je protivnik. Vidjeli smo da imaju dobru i čvrstu ekipu uz par kvalitetnih individualaca i imaće naše puno poštovanje. Međutim, cijenimo sebe, svjesni smo da imamo kvalitet i nadam se da ćemo odigrati kolektivno dobro, svesti rivala na minimum i napraviti dobar rezultat”, poručio je Dragan Grivić.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare