PRODUŽEN UGOVOR

Crnogorska kraljica golova ostaje u Turskoj

Foto: FSCG

Crnogorska fudbalska reprezentativka, Armisa Kuč, ostaje u Fomgetu. Sjajna golgeterka odlučila je da produži saradnju sa turskim klub na još godinu dana.

Čini se da je ovakav potez bio i očekivan poslije fenomenalne sezone koje su imale ona i njene saigračice. Na njihovu žalost titula u turskom prvenstvu izmakla im je za samo dva boda pošto je Galatasaraj završio ispred njih.

Ipak, Armisa je sezonu završila na diobi prvog mjesta liste najboljih strijelaca lige. Sezonu je završila sa čak 25 golova koliko je imala i Jagmur Uraz.

Foto: FSCG

Iz Fomgeta su poručili da je Kuč imala važnu ulogu u ovoj sezoni koju je završila kao “kraljica golova” (najbolji strijelac lige).

„Produžili smo ugovor sa Armisom Kuč. Armisi želimo uspješnu sezonu. Imala je veoma važnu ulogu u timu u sezoni koja je za nama i završila je kao ‘kraljica golova’ u godini u kojoj smo obilježavali vijek republike“, saopštili su iz Fomgeta.

Prije Fomgeta Armisa je nastupala za veliki broj klubova. Karijeru je započela u Ekonomistu, a uslijedio je transfer u Sarajevo sa kojim je osvojila dvije duple krune. Potom se seli u Kvarnsvedens poslije čega slijedi epizoda u Španiji gdje je igrala za Saragosu i Malagu.

Nakon toga vraća se u Sarajevo iz kojeg odlazi u Minsk, pa u Zenit i u zimskom prelaznom roku u sezoni 2022/23 stiže u Fomget.

Za reprezentaciju Crne Gore od 2012. godine upisala je 79 utakmica i postigla 32 gola.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare