KARIJERU NASTAVLJA U AZIJI

Crnogorski napadač na Bliskom istoku

Talović je prošlu sezonu odigrao u Kirgistanu, FOTO: FC Dordoi/Facebook
Talović je prošlu sezonu odigrao u Kirgistanu, FOTO: FC Dordoi/Facebook

Savršenu sezonu je Danin Talović odigrao u Kirgistanu. Dordoi, čije je boje donedavno branio nekadašnji napadač Rudara, nije osvojio željenu titulu, ali je 28-godišnji ofanzivac na individualnom nivou ostvario brojke i rezultate kakve je sanjao. Sa 14 ligaških golova je najefikasniji strijelac prvenstva, a shodno takvom učinku na kraju šampionata je očekivano prolgašen za najboljeg igrača kirgistanskog klupskog fudbala.

Nakon Centralne Azije, Talović se seli na Bliski istok, potpisao je ugovor za Safu, klub koji je tri puta u svojoj istoriji osvajao prvenstvo Libana, u isto toliko navrata domaći kup.

<<< Putopis iz Centralne Azije – crnogorski napadač sa krunom princa od Kirgistana

Crnogorski napadač već je odradio dva treninga sa novim saigračima, pa postoji realna šansa da debituje 2. februara kada će Safa igrati protiv bejrutskog Rasinga, ekipe koju sa klupe predvodi naš nekadašnji fudbaler, Vladimir Vujović koji je upisao i tri nastupa u dresu reprezentacije Crne Gore.

Talović je u inostravu igrao još za Fljamurtari sa Kosova, zatim za Persikabo, klub iz Indonezije, u Crnoj Gori branio je boje Rudara, Ibra, Lovćena, Jezerea, Berana i Pljevalja.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare