Crnogorski reprezentativac nakon odlaska iz Partizana: Nije lako…

Vujačić odlazi u Rusiju, FOTO: Twitter
Vujačić odlazi u Rusiju, FOTO: Twitter

Ruski Rubin platio je Partizanu miliona eura obeštećenja kako bi angažovao štopera “crno-bijelih” i standardnog reprezentativca Crne Gore – Igora Vujačića.

Nekadašnji centralni bek Zete stigao je u Humsku jula 2019. godine. Odigrao je 129 utakmica za Partizan i u 11 navrata tresao protivničke mreže.

“Nije lako, u Partizanu sam stekao dosta prijatelja, ali moram da idem dalje, napravio sam korak u svojoj karijeri. Nadam se da sam se, na neki način, odužio Partizanu, što mi je dao šansu da igram u ovako velikom klubu”, istakao je Vujačić.

<<< Vujačić odlazi iz Partizana

Beskompromisni 28-godišnji defanzivac ističe da se u Partizanu maksimalno isprofilisao i napredovao.

“Kada sam došao, prvih pola godine, nije bilo dobro za mene, ali nakon toga se sve se poklopilo. Uvijek sam se trudio da dam sve od sebe, sav svoj maksimum i na treningu i na utakmicama. Srećan sam, i smatram da čiste i mirne duše nastavljam dalje. Ostala je većina igrača, koja je igrala i prošle sezone. Mislim da su izvukli pouku, i da ne bi trebalo da im se dešava ono što se dešavalo prethodne sezone. Novi je početak i želim im puno sreće, da izbjegnu povrede, a pobjede će sigurno doći”, zaključio je Vujačić.

Rubin Kazanj je protekle sezone izborio povratak u Premijer ligu Rusije.