CRNOGORAC BORBENOŠĆU "KUPIO" NAVIJAČE SARAJEVA

Đuričkoviću trofej “Ismir Pintol”

Đuričković sa priznanjem. Foto: fksarajevo.ba

Miomir Đuričković je sredinom septembra prošle godine iz Budućnosti prešao u Sarajevo i za kratko vrijeme “kupio” navijače bordo tima. Dvadesetšestogodišnjak je kvalitetom ali prije svega borbenošću i požrtvovanjem u svakom meču postao ljubimac Hordi zla i zaradio kapitensku traku.

Novo priznanje stiglo je juče. Najvatrenije pristalice kluba sa Koševa, Đuričkoviću su uručile trofej “Ismir Pintol”, koji se dodjeljuje najborbenijem igraču sezone.

>>> “Ma na terenu ne poznajem ni brata rođenog”

Đuričković je pokazao borbenost na terenu, izgaranje i želju za pobjedom“, objasnili su na zvaničnom sajtu Sarajeva zašto je nagrada završila u rukama stamenog Podgoričanina.

Bordo navijači, čast mi da primim trofej “Ismir Pintol” i duboko sam zahvalan na povjerenju i podršci koju ste mi pružili. Hvala navijačima na bodrenju, stručnom štabu na predanosti i vođstvu, a mojim saigračima na druženju i timskom duhu. Imate moje obećanje da ću nastaviti da dajem 100% sebe na terenu i da ću se truditi za bordo-bijele boje svaki dan“, rekao je poplarni Đuri.

Interesantno da je Đuričković došao u Sarajevo kao pojačanje u veznom redu ali je svoju polivalentnost potvrdio odličnim partijama na poziciji štopera.

Inače, nagrada “Ismir Pintol” dodjeljuje se najborbenijem igraču, kao simbol borbe koju je navijač Sarajeva, Pintol vodio sa teškom bolešću, koja mu je na kraju oduzela život. Ovaj hrabri dječak, koji se sa osmijehom i ljubavlju prema Sarajevu borio sa opakom bolešću, preminuo je 29. juna 2002. godine, a navijači Sarajeva su odlučili da njemu u čast svake godine nagrade najborbenijeg igrača tima.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare