ŠKRIJELJ SE OPROSTIO OD MORNARA

“Drago mi je što sam bio dio zlatne generacije, hvala što ste bili dio mog puta”

Foto: FSCG

Po svim parametrima prošla sezona bila je najbolja i istorijska za Fudbalski klub Mornar. Barani su završili na drugom mjestu 1. CFL i izborili plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija. Tamo ih u prvom kolu čeka Dinamo iz Tbilisija.

Najvažniji igrač ovog tima bio je Demir Škrijelj koji je zahvaljujući odličnim partijama u dresu kluba sa Topolice zaslužio i poziv u reprezentaciju Crne Gore.

Foto: FSCG

Ipak, kako je realnost crnogorskih klubova da najbolje igrače ne mogu da zadrže takav je slučaj i sa Demirom. Prije par dana, kako je Lob Sport i pisao, Škrijelj je napustio Mornar i potpisao za ukrajinsku Vorsklu.

Na svom Instagram profilu zahvalio se Mornaru, Baranima i upravi kluba na četiri, kako kaže, prelijepe godine.

Jako mi je drago što sam bio dio ove zlatne generacije koja je za stogodišnjicu kluba ispisala istoriju, osvojila drugo mjesto i prvi put izborila Evropu i jako sam ponosan na sve. Veliko hvala za ove četiri prelijepe godine Mornaru i Baranima koji su učinili da se osjećam kao kod kuće, dobijem prijatelje za cijeli život. Hvala upravi na čelu sa predsjednikom kluba Milovanom Perovićem i direktorom Mitrom Novakovićem na prije svega prijateljskom, a onda i profesionalnom odnosu. Hvala vam što ste bili dio mog puta. Želim vam svu sreću u daljem takmičenju“, napisao je Škrijelj u oproštajnoj poruci.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare