BARAŽ ZA POPUNU 2.CFL

Fešta u Rožajama, Ibar do pobjede nakon penala

Foto: printscreen

Fudbaleri Ibra savladali su nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca ekipu Budve 8:7 (1:1 regularni dio) i tako upisali veoma važnu pobjedu kada je baraž za popunu Druge lige u pitanju.

Domaćin je mnogo bolje krenuo u meč, motivisan velikom podrškom sa tribina, pa su nakon svega par minuta igre viđene i prve šanse za Rožajce, međutim, prvo pravo uzbuđenje viđeno je u 35. minutu.

Juković je poslao fenomenalan dubinski pas ka Vuku Dapčeviću koji je sjajno primio, a zatim se ustrijemio ka golu protivnika i rutinski poslao loptu iza leđa golmana Budve.

U nastavku smo mogli da vidimo mnogo bolju utakmicu, gdje su obije ekipe igrale ofanzivno. Gosti su krenuli nešto ofanzivnije, a to im se isplatilo u 60. minutu kada je Husović skrivio penal nad Denijem Piranićem.

Sa bijele tačke bio je precizan Marko Ćosić i donio izjednačenje svom timu.

Do kraja meča priliku za Ibar da donese pobjedu svom timu imao je Eniks Kriještorac, ali je njegovu loptu sa linije sklonio defanzivac Budvana. Ubrzo nakon te šanse sudija je svirao kraj, pa se pristupilo penalima u kojoj je skoncentrisanija bila domaća ekipa, a gol odluke postigao je Kriještorac.

Naredni meč u baražu u nedjelju će odigrati fudbaleri Budve i Zete. Podsjećanja radi, Zeta je u prvom meču baraža savladala ekipu Ibra takođe nakon jedanaesteraca, pa će posljednji duel donijeti odgovore na sva pitanja.