FSCG: U dogovoru sa Upravom policije pomjerene utakmice CFL-a

Foto: FSCG

Komisija za takmičenje Fudbalskog saveza Crne Gore donijela je odluku o pomjeranju utakmica 35. kola Meridianbet 1. CFL i Druge lige Crne Gore za nedjelju, 21. maj 2023. godine.

>>> Budućnost osvojila Bijelo Polje, još jedna pobjeda do rekordne titule šampiona

>>> VIDEO Pogledajte slavlje igrača Budućnosti i Varvara u Bijelom Polju

Odluka o pomjeranju utakmica za jedan dan donijeta je na osnovu komunikacije sa Upravom policije i njihove molbe vezane za organizacione aranžamane predviđene za njihove aktivnosti 20.05.2021. godine.

Shodno Pravilniku o fudbalskim takmičenjima i Propozicijama, svi mečevi Meridianbet 1. CFL počeće u 18:00 časova, dok će se utakmice Druge lige igrati sa početkom u 16:30 časova.

>>> Matanović ostavio šampiona u trci za titulom

>>> Jezero i Mornar sigurni – “nula” na Starom aerodromu

Novi termini odigravanja utakmica 35. kola uslovili su pomjeranje termina odigravanja posljednjeg kola, pa je Komisija donijela odluku da se umjesto 24. maja mečevi 36. runde Meridianbet 1. CFL i Druge lige Crne Gore odigraju 25. maja. Početak utakmica Meridianbet 1. CFL predviđen je za 18:00 časova, dok je početak utakmica Druge lige Crne Gore zakazan za 16:30 časova.

>>> Rakojević za LOB SPORT: Koja je naša svrha ako su tribine prazne?

>>> Burzanović za LOB SPORT: Liga je na dnu po posjeti, a sada i tih par stotina navijača tjeramo sa stadiona

Komisija za takmičenje odredila je i nove termine odigravanja mečeva baraža za popunu Meridianbet 1. CFL. Shodno novom rasporedu prvi mečevi baraža odigraće se 30. maja, dok su revanš mečevi zakazani za 3. jun 2023. godine.