Generalka pred kvalifikacije

Detalj sa sa meča Bugarska - Crna Gora, FOTO: Team Bulgaria/Facebook
Detalj sa sa meča Bugarska - Crna Gora, FOTO: Team Bulgaria/Facebook

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore u septembru otvara kvalifikacioni ciklus za Evropsko prvenstvo, a večeras će na DG Areni (20.15h) imati generalnu probu pred start pomenutog kvalifikacionog puta. Izabranici Nikole Rakojevića sparingovaće sa Poljskom nakon što su prije četiri dana u prijateljskoj utakmici izgubili od Bugarske u gostima 1:0.

“Znali smo da nas u Bugarskoj čeka težak rival, selekcija čiji su igrači standardni u tamošnjem prvenstvu. Kod nas je to drugačije, neki imaju manju, neki veću minutažu, ali prijateljske utakmice i služe da vidimo gdje smo u ovom trenutku. Ni suđenje nije bilo kako treba, ali ne želimo da se vraćamo na to, čeka nas Poljska i idemo na pobjedu”, rekao je vezista Milan Vukotić koji je proteklu sezonu proveo u mostarskom Zrinjskom.

U kvalifikacionoj grupi “mladi sokoli” nemaju izrazitog favorita – igraće protiv Švajcarske, Finske, Rumunije, Albanije i Jermenije.

“Trenutno nam nedostaje nekoliko standardnih igrača, kad se uklopimo mislim da će sve biti kako treba i da možemo da prođemo kvalifikacije”, tvrdi Vukotić.