RIJAD DERVIŠEVIĆ ZA LOB SPORT

“Ginuli smo jedni za druge, sanjamo velike stvari”

Foto: MFF

Mini fudbal reprezentacija Crne Gore eliminisana je od Francuske (3:2) u četvrtfinalu Evropskom prvenstva u Sarajevu.

Uprkos vođstvu od dva gola razlike, pad koncentracije i nedostatak sportske sreće nedostajao je našoj reprezentaciji u finišu meča, što su Francuzi iskoristili na najbolji mogući način.

Dali smo sve od sebe, ali nas sreća nije poslužila. Svaki momak je dao svoj maksimum, nismo mogli preko ovoga, trčali smo i ginuli jedni za druge, trebali smo da prodjemo ali tako je kako je. Svako je mogao da promaši penal, to su stvari koje se dešavaju u sportu. Ponosan sam na sve momke, upravu, posebno na trenera Dejana Raspopovića“, rekao je jedan od najboljih pojedinaca Crne Gore Rijad Dervišević za Lob sport.

Dervišević je debitant u crvenom dresu, a svoju priliku iskoristio je na najbolji mogući način postigavši čak sedam golova.

Ja sam prvi put pozvan za reprezentaciju i momci su me prihvatili kao brata. Od kapitena pa do ostalih momaka. Kada mi nije išlo u prvoj utakmici oni su mi dali vjetar u leđa i motiv. Zbog toga sam postigao sedam golova. Srećan sam zbog sebe, ali naravno i tužan zbog eliminacije”, rekao je Rijad koji je iskoristio priliku da se zahvali i navijačima.

Pokazali smo karakter i volju pred hiljadu navijača Bosne i Hercegovine. Ne mogu da kažem ništa loše, odigrali smo dobro svaku utakmicu, a iskoristio bih priliku da se zahvalim i našim navijačima koji su nas bodrili tokom cijelog turnira“.

Naredno veliko takmičenje je Svjetsko prvenstvo u Bakuu 2025. godine, a kao i uvijek, Crna Gora želi da dogura do samog kraja.

Za Svjetsko prvenstvo planiramo mnogo toga, a za početak prvo mjesto u grupi, kao što smo planirali i za Evropsko prvenstvo i ostvarili plan. Uz dozu sportske sreće sanjamo velike stvari. Uigraćemo se još više, i s obzirom da sam novi član reprezentacije nadam se uspjehu“, zaključio je golgeter.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare