“Gol nema važnost kad nismo na EP”

Foto: FSCG

Umalo da Slobodan Rubežić, momak koji je nedavno debitovao u dresu Crne Gore, izraste u heroja. Ipak, njegov gol za vođstvo u drugom poluvremenu sa tri gola poništili su Mađari.

>>> Hrabri sokoli nisu imali protivotrov za Soboslaija

Željeli su Hrabri sokoli da pobjedom okončaju kvalifikacije.

Htjeli smo da završimo kvalifikacije pobjedom. Čuli smo i da Bugarska, stignu vas emocije svaki igrač od kapitena Jovetića pa do svih ostalih zaslužuje da bude na Evropskom prvenstvu i onda ostaje žal“, istakao je štoper Aberdina.

>>> “Promašili smo bolje šanse od onih koje su oni realizovali”

Smatra da je prvi dio igre bio dobar. Plan je bio postići drugi gol i zatvoriti meč, ali nisu uspjeli.

Prvo poluvrijeme bilo je dobro. Vodili smo 1:0, držali se super, nadali se da možemo da zadržimo to i onda postignemo još jedan gol, ali nismo uspjeli i onda se to poslije tako izdešavalo

>>> “Falilo je hrabrosti”

Postigao je prvi gol u crnogorskom dresu. Drago mu je zbog toga, ali kako kaže ni to nema važnost kada se tim nije plasirao na prvenstvo Evrope.

Ni taj gol nema važnost kad nismo na Evropskom prvenstvu. Meni je drago što je taj gol došao za reprezentaciju zbog toga ima važnost, ali znate kako, izgubili smo 3:1 ne mogu ni da se radujem niti želim. Vjerovali smo da sve može da se dogodi i da smo zaslužili da se vrati“, završio je Rubežić.