Hakšabanović: Radujem se utakmici protiv Srbije

Fudbaleri Crne Gore juče su počeli pripreme za početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. A, jedan od igrača koji će biti udarna igla je član Seltika Sead Hakšabanović.

Popularni Hak je u dobrom raspoloženju stigao u Podgoricu, nakon drugog vezanog gola u dresu Seltika.

Imamo sjajan tim, ko god da igra dobro će se snaći. Nije bitno da li smo starteri ili ulazimo sa klupe, svi želimo da igramo i želimo da pokažemo menadžeru da možemo da pomognemo timu. Koncentrisan sam na to da postignem gol ili asistiram. To je moj način igre, to je ono što želim da radim. Bio sam srećan što sam postigao gol kod kuće, još ga nisam dao na gostovanjima, ali nadam se da će i to doći. Uživam ovdje pred našim navijačima“, rekao je Hakšabanović za škotske medije.

Sada se Sead okreće obavezama u nacionalnom timu. Prvi rival je Bugarska, 24. marta u Razgradu, a tri dana kasnije na programu je veliki derbi protiv Srbije.

Sada sam fokusiran samo na reprezentaciju i pokušaću da se vratim u klub sa što više samopouzdanja. Utakmica sa Srbijom bi mogla da bude prilično zanimljiva. Biće to prvi put da igram protiv njih, radujem se tome. Uvijek je lijepo igrati derbije ili velike utakmice. Mislim da će biti dobro i da će biti odlična atmosfera, ali mislim da ne može da nadmaši onu na ‘Seltik Parku’“, zaključio je Hakšabanović.