PROBLEMI U RAJU

“Igrači su nezadovoljni, Arapi ne poštuju ugovore”

Foto: ImagoSport / Mohsen Rezaei / Pixsell

Čudne se stvari događaju u fudbalskoj Saudijskoj Arabiji.

I dok Kristijano Ronaldo svaku priliku koristi kako bih hvalio tamošnju ligu, tvrdeći da je ona već bolja od francuske Lige 1 te da će u skorijoj budućnosti biti među tri najbolje lige na svijetu, na drugoj strani sve više na površinu isplivavaju problemi u raju.

Nakon Karima Benezeme, koji nije srećan u Al-Itihadu, sada se javio i bivši defanzivac Mančester sitija i takođe igrač Al Nasra Emerik Laport, koji je uputio niz kritika.

“Mnogi igrači su nezadovoljni. Mi smo tu, svakog dana radimo, pokušavamo da se pomirimo sa onim što se događa i nadamo se da će se situacija popraviti. Međutim, nemamo neki naročiti tretman ovdje. Imati evropske igrače za njih je nešto novo i nisu navikli na to. Možda bi trebali da nauče nešto i svhate sve ovo malo ozbiljnije”, započeo u razgovoru za španske medije.

Foto: Al-Nasr

“Oni sve rade olako. Potpišu ugovor koji smo dogovorili, a onda ne prihvataju sve ono što je potpisano. Razočaravajuće je što se ništa od toga ne zna u Evropi. Brinu se o nama, ali za moj ukusu nedovoljno”, naglasio je Laport.

Standings provided by Sofascore