Putem Đalovića, Vešovića: Mladi vezista potpisao za Rijeku

Mladi reprezentativac Crne Gore Nikola Medojević karijeru nastavlja u Rijeci. Nikola je potpisao trogodišnji ugovor sa klubom sa Rujevice, koja se ove sezone bori za titulu u Hrvatskoj, a nedavno je stigao i Marko Pjaca na pozajmicu iz Juventusa.

Medojević je jedan od najvećih talenata u Crnoj Gori, igra na poziciji veznog igrača i polušpica, a nedavno je upisao dvije asistencije protiv Mađarske za U20 reprezentaciju (4:0), dok je dobru partiju pružio i u pobjedi nad Francuskom 2:0.

Medojević u Rijeku dolazi iz Mladosti Lobbet, gdje je protekle sezone za seniore igrao odlično, dok je ranije nastupao za Budućnost, a bio je na radaru Dinamo Zagreba, Partizana, Hofenhajma, Šturma iz Graca i španske Girone.

“Mnogo sam srećan sto sam došao u Rijeku. Ovdje se osjećam zaista sjajno i imam sve uslove za napredak. Tacno je da je bilo i drugih ponuda, međutim odlučio sam se za Rijeku i vjerujem da nisam pogriješio, te da će se moja odluka tek pokazati ispravnom. Gledao sam utakmicu protiv Lila i Osijeka i uvjerio se u sjajnu atmosferu o kojoj svi pričaju, jedva čekam da to osjetim na terenu, međutim idem korak po korak. Došao sam ovdje da napredujem, da se izborim za minute, ali da budem iskren i sa Rijekom da osvajam trofeje”, kazao je Medojević.

Rijeka je grad i klub, gdje su igrači iz Crne Gore objeručke prihvaceni, najprije Rade i Marko Vešovic, te Radomir Đalovic, Momčilo Raspopović, Andrija Vukcevič, Asmir Kajević..