IVAN BRNOVIĆ

“Izvinjenje porodici Pavličić”

Foto: Dejan Lopičić/Lob Sport

Poslije plasmana u finale Kupa Crne Gore fudbaleri Budućnosti ponovo se okreću obavezama u domaćem prvenstvu. Pred njima je duel sa bjelopoljskim Jedinstvom na stadionu pod Goricom u okviru 34. kola 1. CFL.

Pred ovaj meč trener Ivan Brnović obratio se javnosti.

Prije svega uputio je izvinjenje porodici Pavličić pošto su on i njegova porodica sumnjali da oni stoje iza lažnih prijetnji otmicom njegove kćerke, a nadležni organi utvrdili su da se zapravo radilo o dva maloljetna lica.

Prvenstveno, kao čovjek koji poštuje zakon i odluke nadležnih organa, a imajući u vidu da su pripadnici Centra bezbjednosti na osnovu operativnih podataka utvrdili da se, kada je u pitanju lažna otmica moje kćerke, radi o maloljetnim licima, a opet imajući u vidu da je u sredstvima javnog informisanja putem medija porodica Pavličić doživjela neprijatnosti, jer je moja porodica sumnjala na njih, imam ljudsku potrebu da, u moje lično ime i u ime moje porodice, uputim izvinjenje porodici Pavličić na neprijatnostima koje su doživjeli u prethodnom periodu“, poručio je trener Budućnosti, koji je dodao…

Nadam se da ćemo iz svega izaći zajedno jači, krenuti u nove pobjede i da će se Budućnost okrenuti svojim pravim vrijednostima i pobjedama u narednom periodu“.

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Osvrnuo se i na revanš polufinala Kupa koji se igrao u Pljevljima, a gdje je meč završen 0:0 iako su plavo-bijeli imali veliki broj prilika.

Logičan slijed događaja je da Budućnost igra finale Kupa Crne Gore, posebno kada imamo u vidu da smo igrali protiv Rudara, ekipe koja je mlada i koja je u takmičarskom ritmu ove sezone pokazala da ne može imati velike domete, ali koja je igrala izuzetno dopadljiv i lijep fudbal. I stvarno mi je žao što Rudar nalazi u situaciji u kojoj se nalazi“, istakao je Brnović.

Zadovoljan je prikazanom igrom pod Golubinjom, ali ne krije da ga realizacija brine. Ipak, cilj je ostvaren i sada vjeruje da preko Jezera u finalu može doći do pehara u Kupu.

Mislim da smo odigrali rutinski, od početka do kraja utakmice smo kontrolisali meč u svim fazama i segmentima igre, imali puno šansi, dvije ili tri stative, još mnogo zicer prilika… Zadovoljan sam pristupom igri što je najvažnije, ali da budemo iskreni malo nas brine realizacija, jer smo morali postići dva ili tri gola. Međutim, cilj je postignut, ušli smo u finale i vjerujemo u pehar“, dodao je Brnović.

Brnović, Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić
Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Potom je za kraj prokomentarisao i očekivanja od meča sa Jedinstvom. Smatra da se Budućnost na toj utakmici pita sve.

Što se nas tiče nema kalkulacija, zna se šta je cilj, to je pobjeda. Poštujemo Jedinstvo i njihovog trenera. Ekipa koja je iskusna i koja igra dugo zajedno, jako malo igračkih promjena. Drže se jednog svog sistema igre, čvrste, sa jakim indvidualcima. Biće izazovna utakmica, kako u smislu igre tako i rezultata. Ipak, uz dužno poštovanje prema Jedinstvu, mislim da se mi pitamo. Ušli smo u jedan ritam samopouzdanja i dobre hemije koja vlada u timu gledajući treninge što daje još veće samopouzdanje igračima i vjeru da se jednostavno sada mi pitamo“, završio je Brnović.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare