LOB SPORT SAZNAJE

Jedan od tvoraca klupskih dragulja postaje pomoćnik Brnovića u Budućnosti

Foto: FK Budućnost

Nakon završetka turbulentne sezone Budućnost se okreće – budućnosti.

Osvajač Kupa razmišlja o podmlađivanju ekipe, o čemu je govorio i trener Ivan Brnović nakon finala.

“Imamo stariju grupu igraca, moraćemo da podmladimo ekipu. Neke kockice se nisu poklopile, treba nam mlađih igrača. Takođe imamo mnogo talenata u omladinskoj školi, i nadamo se da će svojim trudom uspjeti da se nametnu i priključe prvom timu”, najavio je Brnović.

S tim u vezi, prema informacijama Lob Sporta, u pomoćnika Brnovića biće promovisan Ivan Delić, dosadašnji trener u mlađim kategorijama kluba te je jedan od najzaslužnijih, uz stručni štab, za procvat podgoričih klinaca.

Delić je do sada vodio talentovanu generaciju 2008, a upravo bi, između ostalog, ona u bliskoj budućnosti trebala da pokuca na vrata prvog tima.

Foto: FK Budućnost

Podsjetimo, Delić, koji slovi za talentovanog crnogorskog trenera, tokom igračke karijere za matični klub igrao pet godina (2005-2010), sa preko 100 nastupa i uz jednu osvojenu titulu šampiona.

Na taj način klub šalje jasan signal kroz kontinuirano pružanje pažnje tinejdžerima iz sopstvene škole, a od kojih bi u budućnosti mogao da dobije višestruku korist, kako na rezultatskom, tako i na finansijskom planu u vidu nekih budućih transfera.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare