“Kada se igra za Crnu Goru nema prijateljskih utakmica, od sjutra mislimo na Srbiju”

Foto: Dejan Lopičić

Sjajna partija debitanta Edvina Kuča, solidan utisak Slobodana Rubežića i na kraju pobjeda fudbalera Crne Gore u prijateljskom meču protiv Libana.

>>> Pobjeda pred Beograd, Liban otkrio oscilacije

Selektor Miodrag Radulović bio je zadovoljan, jer je urađeno ono što je zacrtano.

Ova utakmica je poslužila svrsi. Bio je ovo ključni trenutak u pripremama za Beograd. Vidjeli smo igrače koji ne igraju puno i debitante, a uz to smo odmorili gro ekipe“, rekao je Radulović.

>>> “Moj put nije bio lak, ali mi se vratilo, nadam se da ću biti taličan u Beogradu”

Kada se igra za nacionalni tim samo je prefiks ‘prijateljska’, vidjeli ste da nema prijateljskih. Važno je da sam večeras vidio šta je trebalo da vidim. Pobjeda je uvijek dobra, pogotovo pet dana pred Beograd“.

>>> VIDEO Kuč Kuč

Prokomentarisao je iskusni stručnjak i sjajnu predstavu debitanta Kuča koji je postigao dva gola i donio kvalitet više na sredini terena.

Jedan igrač koji je kapiten ekipe koja igra evropska takmičenja. Ima mirnoću, iskustvo, što nama treba. Zaslužio je ovo, na najbolji način je debitovao“.

>>> VIDEO Pogledajte atmosferu pod Goricom, nema najvatrenijih navijača

Od sjutra počinje operacija – Beograd i ključna utakmica u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Prije toga, gledaće Radulović i njegovi izabranici duel Srbije i Mađarske u Budimpešti.

Od sjutra smo svi mislima u Beogradu. Gledaćemo i taj duel, ali prije utakmice ne treba davati neke najave. Grupa je izjednačena, biće još neočekivanih rezultata, svako svakoga može da pobijedi“, zaključio je Radulović.

>>> VIDEO Milutin Osmajić kao munja

Standings provided by Sofascore