MEMORIJALNI TURNIR MILJAN MILJANIĆ

Kadeti ispustili treće mjesto: Uloženi trud momaka ostao bez rezultata

Foto: FSCG

Kadetska reprezentacija Crne Gore osvojila je četvrto mjesto na Memorijalnom turniru ,,Miljan Miljanić“ u Staroj Pazovi.

Sokoli su danas poraženi od Sjeverne Makedonije rezultatom 2:1 u meču u kojem su vodili i propustili veliki broj prilika. To je drugi poraz na turniru za Crnu Goru, nakon onog od Bugarske u utorak (2:0).

Znamo da se kaže da, kada se u jednoj utakmici promaši šansa, da se to kažnjava. Ako bismo se vodili time, nakon viđenog danas trebali bismo biti kažnjeni za narednih nekoliko utakmica. Sve ostalo pada u vodu, iako te šanse nijesu došle same od sebe, nego kao plod dobre igre i pritiska na rivala, ali u fudbalu se broje golovi. Žao mi je što je uloženi trud momaka na ovom turniru ostao bez rezultata“, kazao je selektor Radovan Kavaja.

Foto: FSCG

Crna Gora je povela u 16. minutu pogotkom Matije Jovanovića. Prije toga, Andrija Vukoje je tri puta bio u dobroj poziciji da postigne gol, a jednom je neprecizan bio Alan Kastrat.

I nakon vođstva, Sokoli su bili u ofanzivi, pa izgledne šanse nijesu iskoristili Jovanović i Vuk Pavićević. Na drugoj strani, rival je bio konkretan, pa je u 40. minutu pogodio Martin Gjorgijev poslije nespretne reakcije defanzivaca naše ekipe.

U nastaku su šanse promašivali Vukoje, Kristijan Jovović i Novak Fatića, a tresla se samo mreža Sokola. I to pri autogolu Alekse Perišića u 54. minutu.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare