Plavi propustili zicer

Kako je Budućnost za pet minuta ispustila 4:2? Džudović: Nijesmo bili ozbiljni!

Džudović žali zbog ispuštenog zicera, FOTO: FK Budućnost
Džudović žali zbog ispuštenog zicera, FOTO: FK Budućnost

Hladio se šampanjac na stadionu pod Goricom kada je Zoran Petrović drugim pogotkom na utakmici obezbijedio Budućnosti (ne)dovoljnih 4:2 u 29. kolu Prve lige protiv Petrovca. U tom trenutku, sa sedam bodova zaostatka i utakmicom više od najvećeg rivala, čak su i fudbaleri Sutjeske ugasili TV prijemnike i pomislili “Gotovo je”. Ipak, pitao se nešto i Petrovac…

Miloš Brnović i Slobodan Babić su za u rasponu od pet minuta (od 81. do 86. minuta) obezbijedili ogroman bod za “nebesko-plave”, a i ostavili šampionsku trku živom…

“Nisam zadovoljan kako smo priveli utakmicu kraju. Morali smo ozbiljnije da priđemo tom dijelu meča, jer nas do sada nije krasilo da ispuštamo dva gola prednosti”, očekivano je nezadovoljan bio trener Budućnosti Miodrag Džudović, ali istakao i neke pozitivne aspekte:

“Moram da budem zadovoljan i što se tiče napadačkih akcija, a mislim da su gledaoci i navijači mogli da uživaju pošto je i jedna i druga ekipa igrala otvoreno. Na kraju, ostaje žal što nismo osvojili tri boda, jer je sve bilo u našim rukama. Međutim, to nas ništa ne remeti, nastavljamo da radimo, idemo dalje, ide sljedeća utakmica, a nadam se da ćemo izvući pouke”.

Pet bodova ima Budućnost više od Sutjeske. U narednom kolu Podgoričani igraju protiv Dečića, rival Nikšićana biće Mornar.