Kraj epohe: Nakon šest rekordnih titula napustio je Budućnost i ima novi klub

Miloš Dragojević

Sa 17 godina debitovao je za prvi tim Budućnosti, predviđala mu se blistava golmanska karijera, ali zbog teških povreda (prije svega ligamenata koljena) nikada nije uspio da iznese svoj puni potencijal.

Miloš Dragojević, čuvar mreže koji je sa podgoričkim timom osvojio svih šest titula, uz tri Kupa – devet od deset trofeja Budućnosti – napušta plavi tabor.

Iskusni, 34-godišnji golman, koji je sakupio dva nastupa u dresu reprezentacije Crne Gore, do kraja tekuće sezone braniće za debitanta u prvoligaškom društvu – Mladost iz Donje Gorice.

<<< Saznajemo: Budućnost u minut do 12 potpisala krilo i ofanzivnog vezistu

Sredinom protekle sezone Dragojević je ostao bez kapitenske trake, a istovremeno izgubio status prvog čuvara mreže Budućnosti. Samim tim, odlazak u Mladost se može okarakterisati kao potraga za minutažom.

Podgoričani i Donjogoričani su na taj način izvršili i jednu vrstu rokade, jer će doskorašnji golman Mladosti, Ljubomir Đurović, zadužiti plavo-bijele boje i biti rezerva prvom čuvaru mreže aktuelnog šampiona Crne Gore – Đorđiju Pavličiću.

Osim Budućnosti, Dragojević je nastupao za Bratstvo, Mladost, kratke epizode imao je u Poljskom Viđevu, OFK Beogradu i Pelisteru iz Sjeverne Makedonije.