Minimalac sa Maltom, Ljumović najavio promjene

Foto: FSCG

Pionirska fudbalska reprezentacija Crne Gore savladala je minimalnim rezultatom (1:0) Maltu u prvom od dva prijateljska meča.

Strijelac jedinog gola na terenu Trening kampa Budućnosti na Starom aerodromu bio je Petar Bošković u 6. minutu, nakon kornera koji je izveo Mark Đokaj.

Izabranici Minje Ljumovića su u nastavku meča bili mnogo bolji rival, ali Bošković, Petar Begović, Đokaj i Vuk Jovović nisu uspjeli da realizuju izgledne prilike.

Ovo je bila jedna od gorih utakmica ove selekcije. Dominirali smo u posjedu lopte, napadali tokom cijele utakmice, ali nije bilo pravog završnog pasa niti uspješne završnice, tako da nijesmo uspjeli da postignemo više golova. Protivnik nas nijednom nije ugrozio i, osim rezultatom, ne možemo biti zadovoljni nijednim segmentom u igri. U drugoj utakmici ćemo napraviti više promjena u sastavu, kako bismo osvježili ekipu“, kazao je Ljumović, prenosi zvanični sajt FSCG.

Najmlađa crnogorska selekcija će drugu utakmicu sa vršnjacima sa Malte odigrati u srijedu od 13 časova, takođe na Trening kampu Budućnost.