PIONIRI U FINALU ŠKIJINOG MEMORIJALA

Minjini učenici dominiraju u posjedu ali ne stvaraju šanse

Foto: FSCG

Pionirska reprezentacija Crne Gore igraće u četvrtak u 13 časova u Zenici protiv selekcije Beograda za trofej na memorijalnom turniru “Josip Škija Katalinski”.

Sokolići su bili dominantni tokom cijelog polufinala sa selekcijom Sarajava, ali nisu uspjeli da stignu do pobjede (1:1). Ipak, u penal ruletu je pravda zadovoljena (4:3).

Gol za Crnu Goru u regularnom toku meča postigao je Radovan Milić u 44. minutu. Prethodno je Sefer Mrkulić doveo Zajeve u vođstvo na isteku pola sata igre.

Očekivao sam mnogo više u meču koji smo odigrali sa selekcijom Sarajeva. Mislim da smo trebali u regularnom dijelu da riješimo ovaj meč, jer je bilo očigledno da smo mnogo bolji rival, ali teren je jedino mjerilo i to treba pokazati na zelenom tepihu. Bili smo dominatni u posjedu lopte, ali iz tolikog posjeda nismo stvorili neke velike šanse, osim u prvom dijelu meča, kada smo pogodili stativu i imali zicer pred golom protivnika. Ipak, ovo je prva utakmica ove selekcije, prirodna trava na kojoj ne nastupaju u klubovima, trema koja je bila i više nego očigledna… Svi dječaci dobili su priliku da nastupe danas, jer ipak  ovo je  generacija koja je tek u procesu selektiranja, gdje rezultat i nije baš u prvom planu. Ostaje nam finalni meč u četvrtak, nadam se da ćemo biti opušteniji u samoj igri i prikazati se u boljem izdanju nego što je to bilo danas“, kazao je selektor Crne Gore, Minja Ljumović.

Selekcija grada Beograda je u drugom polufinalu sa 2:1 savladala Bosnu i Hercegovinu.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare