FSCG

Mirko Vučinić među kandidatima za UEFA Pro licencu

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Stručno vijeće Centra za edukaciju trenera FSCG, izvršilo je odabir kandidata za upis u Petu generaciju polaznika programa edukacije za sticanje UEFA Pro licence.

Vijeće je prilikom odabira kandidata dalo prednost trenerima sa dobijenom visokom ocjenom na polaganju za UEFA A licencu, trenerima sa pomenutom licencom koji su najmanje dvije godine radili u seniorskom fudbalu, kao i onima sa internacionalnom i reprezentativnom karijerom.

Od 57 pristiglih prijava sa validnom dokumentacijom, na školovanje pete generacije upisano je 20 kandidata, od kojih je 15 trenera iz Crne Gore i pet trenera sa državljanstvom druge države, pojasnili su iz Fudbalskog saveza Crne Gore.

Na školovanje za UEFA Pro licencu upisani su između ostalih i bivši reprezentativci.

Školovanje će nastaviti: Mirko Vučinić, Mladen Kašćelan, Mirko Raičević, Nedeljko Vlahović, Vladimir Vujović, Marko Šćepanović, Miloš Nikezić, Radoslav Bulić, Milivoje Novović, Dejan Jelenić, Ivan Tatar, Minja Ljumović, Zoran Đurašković, Zdravko Dragićević, Dženan Radončić, Nenad Đorđević, Branimir Petrović, Nenad Stanković, Fahredin Duraku i Srđan Stojčevski.

Prvi od osam planiranih seminara na edukaciji za UEFA Pro licencu održaće se od 24. do 29. jula 2024. godine, u hotelu Palisad na Zlatiboru.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare