UEFA RAZVOJNI TURNIR

Mlađe kadetkinje na Malti

Foto: FSCG

Podgorica će od 2. do 7. aprila biti domaćin UEFA razvojnog turnira za kadete, a isto takmičenje u identičnom periodu očekuje i mlađe kadetkinje. Naše djevojke će putovati na Maltu, gdje će igrati sa Andorom, Bugarskom i domaćom selekcijom.

Stručni štab ženskih selekcija za turnir na Malti pozvao je 20 igračica, a ekipu koju će sa klupe predvoditi Zdravko Jauković čine golmani: Senita Kalač (Cveteks), Teodora Jovetić (Ilarion); odbrana: Elda Bralić, Andrea Bućković (Cveteks), Amra Luković, Anđela Bešović, Danica Reljić (Mladost); vezni red: Jana Merdović, Aleka Balević (Budućnost), Ana Vlahović, Iva Miličković (Ilarion), Azra Orahovac (Mladost), Sara Tadić (Ekonomist), Iris Dizdarević (Cveteks); napad: Jovana Radović (Cveteks), Helena Živković, Angelina Drešaj (Budućnost), Sara Đorđević (Ilarion), Ena Spahić (Breznica), Darija Čižek (Ekonomist).

U prvom kolu turnira, 2. aprila od 13 časova, Crna Gora se sastaje sa Maltom. Druga runda igra se 4. aprila sa početkom u 10 časova, a rival je Andora, dok će u poslednjem kolu, 7. aprila od 10 časova, naša selekcija igrati sa Bugarskom.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare