DRINČIĆ PREUZEO RADNIČKI

“Moja ambicija nije prvih 10 već plasman u Evropu”

Drinčić dok je nastupao za Vojvodinu, Foto: BRUNO FAHY BELGA/PIXSELL
Foto: BRUNO FAHY BELGA/PIXSELL

Prije dva dana bivši fudbalski reprezentativac Crne Gore, Nikola Drinčić, potpisao je ugovor sa niškim Radničkim i postao novi trener srpskog superligaša.

>>> Bivši reprezentativac Crne Gore novi trener niškog Radničkog

Za nekadašnjeg vezistu biće ovo najveći izazov u dosadašnjoj trenerskoj karijeri i ujedno prvi put da vodi neki klub u najjačem rangu.

Svjestan je Drinčić da je dobio veliku šansu i želi da je iskoristi. Ističe da mu je ambicija da uvede Radnički u Evropu.

“Dobio sam ogromnu šansu u velikom klubu kakav je Radnički. Vjerujem u sebe i zato sam prihvatio ovaj izazov. Vjerujem da možemo da napravimo pomak. Moja ambicija nije da budemo u prvih 10, već da se plasiramo u Evropu. Daću sve od sebe da klub ostvari dobre rezultate”, rekao je Drinčić u izjavi za klupski sajt.

Drinčić se vraća u Niš gdje je kao igrač proveo jednu sezonu i kaže da ga lijepe uspomene vežu za ovaj klub i grad.

“Proveo sam prelijepih godinu dana kao igrač u Radničkom. Lijepe uspomene me vežu za Niš. Pratio sam Radnički sve vrijeme i primijetio sam da nema mnogo publike. Treba dobrim igrama da povratimo vjeru navijača i da svi zajedno napravimo nešto dobro za klub i grad Niš”, zaključio je nekadašnji crnogorski reprezentativac.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare