RADOSAV BULIĆ POSLIJE FINALA

“Moji igrači su dali 120 posto i izginuli, čestitam im, ponosan sam”

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Fudbaleri Jezera nisu uspjeli da u Plav donesu prvi trofej u istoriji kluba. Večeras ih je poslije preokreta u finalu Kupa Crne Gore nadigrala ekipa Budućnosti, 2:1.

>>> Despotović evrogolom donio Budućnosti rekordni trofej u Kupu

Ipak, poslije meča, trener Jezera, Radosav Bulić, nije bio previše razočaran jer je njegov tim, kako kaže, izginuo na terenu.

Čestitam Budućnosti, ali i mojim igračima koji su zaista izgunili. Bilo je šansi na obje strane. Budućnost se bolje snašla, ali smo i jedni i drugi imali po dvije izgledne šanse. Pokazali smo šta možemo i mislim da smo prikazali publici lijep fudbal. Zahvaljujem se našim vjernim navijačima na podršci“, istakao je Bulić.

Cijelu utakmicu fudbaleri Jezera insistirali su na igri kroz posjed bez preskakanja terena. Nije to česta slika na crnogorskim terenima, posebno u finalima.

Fudbal se igra iz zadnje linije lako je preskakati teren. Bio je i visok presing Budućnosti, možda se nismo uvijek snašli dobro. Moji igrači su dali 120 posto tako da sam zadovoljan i ponosan. Krivo mi je zbog izgubljenog pehara, ali fudbal je to“, zaključio je strateg Jezera.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare