GERET BEJL

“Nadam se da će Real komforno osvojiti, bili su u ovoj situaciji mnogo puta”

Photo: X

Uprkos tome što je ranije od očekivanog završio karijeru, i po mišljenju mnogih nije dostigao svoj puni potencijal, Velšanin Geret Bejl bio je jedan od najboljih krilnih napadača Evrope, a trag koji je ostavio u Real Madridu je velik.

>>> FOTO Vembli je spreman za spektakl

Pet Liga šampiona osvojio je Bejl sa Kraljevićima, a u subotu veče bodriće svoj bivši klub u finalu protiv Borusije Dortmund. Madriđani će na Vembliju juriti titulu broj 15, a Velšanin nema sumnje da će je i osvojiti.

Nadam se da će Real komforno osvojiti, jer su bili u ovoj situaciji mnogo puta. Uz iskusne igrače koji su ovo prošli mnogo puta, tu su i mladi igrači koji shvataju važnost. Naravno tu je i protivnik, nikada ga ne treba otpisivati, ali mislim da će se Real popeti na vrh“, rekao je čovjek koji je 2018. godine praktično sam donio Realu trofej prvaka Evrope, pa se osvrnuo i na najboljeg igrača Madriđana – Džuda Belingema.

>>> FOTO Festival fudbala u Londonu

Belingem je imao odličnu situaciju i može biti kapitalan za sjutrašnji meč. Odlično se snašao u klubu i sigurno je da će imati veliku ulogu u budućnosti, on je igrač svjetske klase.

Toni Kros odigraće poslednji meč u karijeri upravo u finalu, a Bejl smatra da bi bilo pravedno da karijeru završi u stilu, sa peharom u rukama.

Toni je prije svega nevjerovatna osoba, a zatim i igrač, o čemu govore njegova dostignuća. Normalno podržaću Real Madrid sjutra, a pogotovo zbog njega jer je zaslužio da se oprosti od fudbala sa još jednim trofejem u rukama“, zaključio je vihorni Velšanin.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare