Najskuplje pojačanje u istoriji Atletika želi da pređe u Barselonu

Photo: nordphoto GmbH / Alterphotos/NORDPHOTO/Pixsell

Kao bomba je 2019. godine eksplodirala vijest da Atletiko Madrid dovodi Žoaa Feliksa iz Benfike za rekordnih 120 miliona eura.

Svi rekordi Jorgandžija, kada su u pitanju transferi, tada su srušeni, a poznato je da madridski klub rijetko izdvaja veće svote novca na igrače.

Međutim, nije sve išlo najbolje na relaciji Feliks – Simeone. Sukobi, nezadovoljstvo fudbalera, ali i trenera – sve je to eskaliralo odlaskom na pozajmicu u Čelsi na početku ove godine.

Ipak, sada ga ni Plavci ne žele, a Portugalcu se nikako ne vraća u Atletiko, pa je odlučio da potpuno ugasi svaku eventualnu nadu o povratku u Madrid.

Naime, u kratkoj izjavi koju je dao Fabriciju Romanu, portugalski fudbaler naglašava da je njegov san i da bi želio da zaigra za ponajvećeg rivala Atletika, Barselonu.

Volio bih da igram za Barselonu. Ona je oduvijek bila moj prvi izbor i volio bih da budem njen dio. To bi bilo ostvarenje mojeg dječačkog sna“, kazao je Žoao Feliks.

Da li će Feliks uspjeti da izdejstvuje odlazak iz Atletika i to baš u Barselonu – vidjećemo u danima koji slijede, a koji će svakako biti vatreni.