REAGOVANJE IZ OTRANTA

“Nekorektan potez, apelujemo na upravu Mladosti da razmotri odluku”

Foto: FK Otrant

Novu veliku buru u crnogorskom fudbalu izazvala je odluka uprave Mladost Lob.bet da ne pusti karte u slobodnu prodaju za revanš meč baraža za popunu 1. CFL, a cijena ulaznice za obavezni kontigent koji sleduje navijače Otranta bude vrtoglavih 100 eura.

>>> “Utakmica protiv Otranta je povećanog rizika, nema karata u slobodnoj prodaji”

Sasvim logično to je izazvalo veliko nezadovoljstvo kod Ulcinjana koji pred revanš nose prednost od 1:0.

Ovim povodom u ime kluba oglasio se Skender Redža predsjednik Otranta.

“U vezi današnje odluke FK Mladost DG da ne pusti u slobodnu prodaju ulaznice za utakmicu baraža za popunjavanje Prve crnogorske lige možemo reći da je u pitanju krajnje nekorektan potez prema svim ljubiteljima fudbala u Crnoj Gori, a posebno prema navijacima FK Otrant Olympic koji su uvijek bili primjer sportskog navijanja i tolerancije.

Sa ciljem da njegujemo korektne sportske i međuljudske odnose apelujemo na upravu gore imenovanog kluba da ponovo razmotri i promijeni ovu odluku koja je već uistinu dovela do velikog nezadovoljstva svih onih koji vole sport i fudbal.

Stojimo na raspolaganju FSCG i tražimo od FSCG-a da se uključi u vezi utakmice, a za korektnu organizaciju navijača i svih pristalica kluba jer u slučaju da odluka ostaje na snazi najviše gubi crnogorski fudbal.

Razumijem ogorčenost navijača i u ime kluba obećavam da ćemo uraditi i učiniti sve da budu na stadionu.

Naprijed Otrant!”, navodi se u saopštenju.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare