MILORAD PEKOVIĆ

“Nismo bez šansi protiv Velšana”

Šampion Crne Gore Dečić u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraće sa velškim TNS-om.

Tuzani su na žrijebu izbjegli Slovan Bratislavu, kojka slovi za najozbiljniji tim, a trener Milorad Peković vjeruje da Dečić nije bez šansi protiv Velšana.

“Malo smo se informisali o rivalu i ono što mogu reći jeste da su ozbiljna ekipa, fizički jako spremna. U svom šampionatu su prošle godine bili dominantni, sezonu su završili sa 40 bodova ispred drugoplasiranog i sa jako velikom gol-razlikom. Neće biti jednostavno, ali tražićemo svoju šansu i nastojati da dostojno reprezentujemo klub i državu”, naglasio je Peković.

Dečić prvi put u svojoj istoriji igra kvalifikacije za elitno fudbalsko takmičenje. Prvi meč je na programu 9. ili 10. jula, a revanš 16. ili 17. istog mjeseca.

“Dobro je što igramo revanš kući, ali će svakako mnogo toga zavisiti od prvog meča. U Velsu nas čeka vještačka podloga i nastojaćemo da u narednom periodu odradimo nekoliko treninga na njoj i spremno dočekamo tak susret. U svakom slučaju, pred nama je težak i izazovan meč, ali mislim da nismo bez šansi”, jasan je Peković.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare