POKLANJAMO

Osvoji dres kultnog engleskog kluba

Foto: Lejton Orijent

Cijeneći svakog našeg čitaoca i korisnika, trudeći se da svakog novog dana ponudimo kvalitetnije, bolje i više te oslanjajući se istovremeno na originalnost – poklanjamo:

Dres Lejton Orijenta – kultnog engleskog trećeligaša!

Kompanija Lob kladionice i sportski medij Lob Sport daruju jedinstvenu gostujuću garnituru kluba iz istočnog Londona, sezona 2011/12, koja čeka na nekog od vas. U pitanju je klub, osnovan davne 1881. godine, pod imenom Glin Kriket Klub. Potom se, sedam godina kasnije, zakortljala i fudbalska lopta. Nakon uspjeha u Klepton end Distrikt ligi, klub je zaigra je 1896. u Londonskoj ligi, čime je utabana njegova fudbalska vječnost.

Lejton, domaćin simpatično-romantičnog stadiona Brizbejn Roud, kapaciteta 9.271 mjesta, cijeli svoj fudbalski vijek provodi u nižim engleskim ligama – trenutno je trećeligaš i završio je na desetom mjestu.

Satkan od emocije, kreativnosti i porodične tradicije Zmajevi su 1978. igrali veliko polufinale najstarijeg fudbalskog takmičenja FA kupa. Bolji je bio Arsenal (3:0). Međutim, time je svejedno Lejton napravio nove i krupne korake na putovanju kroz sopstveno sazrijevanje. Navijači najčešće sanjaju Čempionšip, a ko zna, jednog dana možda dosanjaju i glamurozna svijetla Premijer lige.

Jer, zbog upravo ovakvih klubova fudbal i jeste jedinstvena igra.

Zato, postani vlasnik i jedinstvenog dresa.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare