OMLADINCI ZAVRŠILI NASTUP U HRVATSKOJ

“Ozbiljan kvalitet u napadu, početničke greške uticale na rezultat”

Foto: FSCG

Omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Norveške u poslednjem meču međunarodnog turnira u Hrvatskoj.

Zanimljiv duel, u kojem su viđena dva preokreta, završen je rezultatom 3:2 u korist skandinavske selekcije. Sokolići su turnir završili sa učinkom od pobjede i dva poraza. Pored Vikinga izgubili su i od Turske, dok su savladali domaću selekciju.

Uprkos šansama Marka Perovića i Vuka Vlahovića u prvom dijelu, svi golovi u duelu Sokolića i Norvežana postignuti su u drugom poluvremenu.

Norveška je povela preko Faniela Teveldea u 52. minutu, da bi nakon toga, u razmaku od četiri minuta, naša selekcija došla do preokreta zahvaljujući Marku Peroviću i Andriji Bulatoviću.

Ipak, Jesper Reitan Zunde u 74. i Troj Nihamer u 82. minutu donijeli su pobjedu Norveškoj.

Sokoli su prijetili, odlične šanse propustili su Aleksa Karadžić, Filip Perović i Marko Tadić, ali se rezultat nije mijenjao.

Treća izuzetno zahtjevna utakmica u sedam dana, sa izuzetno jakim tempom na koji smo odgovorili na pravi način u većem dijelu utakmice. Nažalost, imali smo periode u kojima smo pravili početničke greške, koje ekipe ovog kvaliteta kažnjavaju. Drago mi je da smo u igri prema naprijed pokazali ozbiljan kvalitet, ali ostaje žal što to nije ispratio bolji rezultat. Takođe, posebno želimo zbog povrede golmana Milovića, za kojeg se nadam da će se što prije oporaviti i nastaviti da brani za ovu selekciju”, rekao je selektor omladinske reprezentacije Crne Gore, Goran Perišić.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare