Plavi ojačali vezni red: Lijepo je vratiti se u svoju zemlju, odlično poznajem ligu

Foto: FK Budućnost

Nakon povratka Igora Ivanovića, kao što je ranije i pisano na našem portalu, Budućnost je ozvaničila saradnju sa još jednim fudbalerom.

>>> “Kada se otvorila mogućnost da se vratim nisam se dvoumio”

U pitanju je vezista Stefan Vukčević koji se vraća Crnu Goru se vratio nakon tri i po sezone u kojima je nosio dresove azerbejdžanske Gabale, kiparskog Enosisa i Veleža iz BiH.

Lijep je osjećaj vratiti se u svoju zemlju, a posebno me raduje što sam došao u Budućnost. Svi znamo o kakvom se klubu radi, koliko se profesionalno i do detalja pristupa svakom segmentu i svi znamo šta nam je cilj. Ligu poznajem odlično, još kao tinejdžer sam igrao u Zeti kojoj ne ide najbolje, ali nadam se da će se vratiti na mjesto koje zaslužuje. Znam šta me čeka, neće mi biti potreban period aklimatizacije. Takođe, većinu novih saigrača poznajem preko fudbala, svi su me dočekali odlično i prija mi atmosfera u svlačionici“, rekao je Vukčević.

Stefan se odmah stavio na rapsolaganje, i očekuje da će svojim trudom i zalaganjem opravdati očekivanja.

Nadam se da ću uspjeti da se nametnem stručnom štabu, na meni je da radim i budem fokusiran u svakom trenutku. Očekujem da ću opravdati očekivanja trenera i svih ljudi u klubu, kao i navijača i da ćemo se na kraju sezone svi zajedno radovati novoj titulu. Još jednom hvala upravi kluba na ukazanom povjerenju, kao i mom menadžeru Darku Bjedovu“, rekao je Vukčević.

Standings provided by Sofascore