SUSPENZIJA

Pogba saznao šokantne vijesti

Foto: X

U septembru prošle godine odjeknula je vijest da francuskom fudbaleru Polu Pogbi zbog koriščenja nedozvoljenih supstanci prijeti ogromna kazna i suspenzija koja bi mogla da mu praktično završi karijeru.

Kako javljaju italijanski mediji, nekada veliki superstar suspendovan je iz fudbala na četiri godine.

Prema posljednjim informacijama, Anti-doping agencija je kaznila Francuza čime je osvajač Svjetskog prvenstva praktično završio karijeru s obzirom da 15. marta puni 31 godinu, a teško je vjerovati da će sa 35 nastaviti profesionalnu karijeru.

Kada je krenula pompa oko dopinga, iz Juventusa su odlučili da Pogbu odstrane iz tima i zabrane mu pristup trening centru, kao i da ima bilo kakav kontakt sa ljudima koji rade u klubu.

Stiče se utisak da Francuz nikada nije pokazao pun potencijal, uprkos povremeno odličnim partijama na klupskom nivou, a ne smije se zaboraviti da je bio jedan od ključnih igrača Francuske na putu do Boginje 2018. godine.

Pogba je za Staru damu odigrao 190 utakmica i zabilježio 34 gola i 41 asistenciju, dok je u Mančester junajtedu upisao 233 utakmica uz 39 golova i 51 asistenciju. Za reprezentaciju Francuske odigrao je 91 utakmicu i postigao 11 golova.