Priča crnogorskog trećeligaša zainteresovala Kristijana, Figa, Ševu…

Foto: Instagram/Fans United

U jeku priče oko fudbalske Superlige na svom Instagramu zanimljivom porukom obratio se i crnogorski trećeligaš i najmlađi klub u našoj zemlji – Fans junajted.

Molim vas nemojte nas oduzimati snove. Ne dozvolite da se Superliga dogodi. Omogućite nama i svim malim klubovima da sanjamo“, piše u poruci crnogorskog kluba. Zanimljivo ova poruka svidjela se legendama poput Kristijana Ronalda, Figa, Ševčenka koji su lajkovali objavu na Instagramu.

Takođe, objavu Fans junajteda podijelila je i UEFA preko svoje Instagram stranice.

Velika poruka malih klubova protiv Superlige. Fans junajted je nedavno osnovani fudbalski klub koji igra u Trećoj ligi fudbalskog prvenstva male države Crne Gore. Imamo veliki san da jednog dana čujemo himnu Lige šampiona na našem stadionu. U ovom trenutku nemamo ni stadion, ali vjerujemo da san može da nam se ostvariti ako fudbal u Evropi ostane takav kakav jeste i ne promijeni se. Mi smo mali klub, ali imamo velike nade. Svaka utakmica koju odigramo i svaki gol koji postignemo približava nas našim snovima. Ali sada su naši snovi ugroženi od strane Superlige“, navodi se u objavi Fans junajteda.

Na 11 utakmica u prvoj polusezoni trećeg ranga crnogorskog fudbala osvojili su 19 bodova – šest pobjeda, četiri poraza i jedan remi.