“Najvažnija asistencija u karijeri”

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Jedan od heroja pobjede Crne Gore nad Bugarskom (2:1) svakako bio je i Driton Camaj. Sjajno je centrirao Stevanu Jovetiću u sedmom minutu nadoknade za gol i veliko slavlje.

>>> “Uz ovakvu atmosferu možemo da igramo sa bilo kim”

U razgovoru za mađarske medije, crnogorski fudbaler ističe da mu je to sigurno najvažnija asistencija u dosadašnjem toku karijere.

Da li mi je to najvažnija asistencija u karijeri? Naravno. Nema sumnje da smo napravili veoma važan rezultat, jer da nismo osvojili tri boda, vjerovatno bismo mogli da odustanemo od borbe za Evropsko prvenstvo. Ovako smo održali nadu, a posebno sam srećan što sam mogao da doprinesem tome”, smatra Camaj.

Foto: Lob Sport / Dejan Lopičić

Prije samo nekoliko godina je Jovetića koristio u video igrici FIFA, igrao sa njim, a danas dijeli teren i čak asistira za pobjedu.

Naježim se svaki put kada pomislim da sam prije nekoliko godina zajedno sa Jovetićem igrao u Fifi (video igrica), a sada sam mu namjestio gol”, istakao je Driton.

Momak koji je karijeru započeo u Budućnosti svojim partijama u ovom ciklusu nameće se selektoru Raduloviću i sigurno ulazi u uži krug kandidata za početnu postavu u ključnoj utakmici ovih kvalifikacija koju će Crna Gora igrati u Beogradu protiv Srbije.

Foto: Lob Sport / Dejan Lopičić

Fudbaler mađarske Kišvarde odigrao je šest mečeva u dresu crnogorske reprezentacije. U porazu od Češke u prijateljskoj utakmici (4:1) postigao je prelijep pogodak koji mu je do sada jedini gol u reprezentativnoj karijeri.

Osim Budućnosti, u karijeri je igrao za Inter Zaprešić, Dečić, poslije čega je uslijedio povratak u Budućnost, odakle prelazi u Lovćen, potom Iskra i trenutno je u već spomenutoj Kišvardi.

Standings provided by Sofascore