OGLASILA SE POLICIJA

“Prikupljamo obavještenja od igrača, trenera i građana”

Foto: FSCG

Mladost i Dečić igrali su juče utakmicu 24. kola Prve crnogorske fudbalske lige, a vodeći gol Tuzana bio je komičan, najviše zbog reakcije štopera domaćih Zvonka Ceklića koji se bukvalno sklonio od lopte i tako olakšao napadaču Dečića Bojanu Matiću da postigne gol za vođstvo.

>>> Dečić preuzeo vrh, Sutjeska nastavila dominaciju u Bijelom Polju

>>> VIDEO Kontroverzni gol

Uprava policije saopštila je da su, uz koordinaciju državnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici, formirali predmet povodom objavljenog video snimka sa te fudbalske utakmice.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, Stanice kriminalističke policije za suzbijanje ekonomskog kriminala preduzimaju mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti u odnosu na to da li je izvršeno krivično djelo dogovaranje ishoda takmičenja“, rekli su iz Uprave policije.

“Protiv Ceklića pokrenuti disciplinski postupak”

Shodno navedenom, po nalogu postupajućeg državnog tužioca, u toku je pribavljanje dokumentacije od FSCG, kao i prikupljanje obavještenja od određenog broja igrača, trenera, kao i građana. O ishodu preduzetih aktivnosti javnost će biti blagovremeno obaviještena“, zaključeno je u saopštenju.