Protiv Češke bi mogao da debituje, a traže ga Mađari

Radulović je bio najbolji fudbaler Radnika protekle sezone, FOTO: Twitter
Radulović je bio najbolji fudbaler Radnika protekle sezone, FOTO: Twitter

Andrija Radulović imao je, prije svega na individualnom nivou, fantastičnu sezonu u Superligi Srbije. Ofanzivac, koji jedanko dobro može da odigra na poziciji “desetke”, ali i krila, postigao je šest prvenstvenih golova u dresu Radnika iz Surdulice i jedan je od najzaslužnijih što je tim sačuvao status superligaša.

Zbog dobrih partija, 20-godišnji Radulović našao se na spisku selektora “Hrabrih sokola” Miodraga Radulovića i velike su šanse da danas (18.00h) u prijateljskom duelu sa Češkom stekne status seniorskog reprezentativca.

U međuvremenu, mađarski mediji ističu da je tamošnji Fehervar zainteresovan za fudbalera koji je i dalje pod ugovorom sa Crvenom zvezdom do 30. juna 2025. godine.

Andrija Radulović debitovao je za “crveno-bijele” prije tri godine, a osim u Radniku, bio je pozajmljeni beogradskom Grafičaru i ekipi Mladost GAT.

Na specijalizovanom sajtu za prodaju fudbalera “Transfermarkt” tržišna vrijednost 20-godišnjeg talenta iznosi milion eura, a Fehervar je navodno spreman da ponudi Zvezdi 600 hiljada.

Međutim, pojedini mediji u Srbiji pisali su proteklih dana da će Andrija Radulović dobiti priliku da se dokaže novom treneru Crvene zvezde Baraku Baharu.