VUK STRIKOVIĆ ZA LOB SPORT

“Prvi utisci u Dečiću fenomenalni, očekujem golove i asistencije u novom dresu”

Foto: Dejan Lopičić / Lob Sport

Šampion Crne Gore od sljedeće sezone biće jači u napadu.

Vuk Striković potpisao je dvogodišnji ugovor sa Dečićem, čije predstavlja ogromno pojačanje uoči izazova u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali i odbrane istorijske krune.

>>> Šampionski kapitalac

Tim povodom mladi reprezentativac Crne Gore podijelio je utiske za Lob Sport.

“Prvi utisci su za sada fenomenalni. Primili su me odlicno i u klubu se vidi da su ambicije visoke”, prva je impresija 21-godišnjeg napadača, koji je u Tuzi stigao iz redova Sutjeske.

“Polako se sastavlja ekipa da se odbrani titula, a igraju se i kvalifikacije kroz najmanje četiri utakmice. Sigurno da je ovo jedna dobra priča i da se radi o velikom klubu, što rezultati iz prošle sezone govore”, naglašava Striković.

Foto: FSCG

Iza mladog golgetera teška je sezona, protkana povredama. S toga je potpisao pet pogodaka u CFL-u…

“Iskreno, gledajući moju individualnu statistiku – loša sezona. Istovremeno, gledajući sezonu u Nikšiću i četvrto mjesto u prvenstvu, takođe je bilo loše za ekipu koja se bori svake sezone za prvo mjesto. Kad se sve uzme u obzir, dosta sam se mučio. U dvije sezone imao sam dvije operacije. I pored toga uspio sam da se vratim i izvučem koliko-toliko”, priznaje kroz rezime naš sagovornik.

Foto: FSCG

Međutim, novi napadač Dečića pun pozitive dočekuje naredne izazove sa Dečićem.

“Sutjesci želim uspješnu sezonu i hvala joj na svemu. Sada se okrećem novim zadacima. U predstojećoj sezoni očekujem boljitak, igru, golove i asistencije u novom dresu. I ne sumnjam da će sa ovom ekipom Dečića biti tako. Prije svega, želim samo da me zdravlje posluži i zaobiđu povrede, a ostalo, vjerujem, samo će doći”, zaključuje Striković za Lob Sport.

Foto: FSCG
Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare