Radulović na meti Vojvodine i Fehervara

Radulović (foto: FSCG)

U debaklu fudbalera Crne Gore u prijateljskom meču sa Češkom (1:4) rijetke svijetle tačke bili su Driton Camaja i Andrija Radulović. Nije međutim samo u toj utakmici Radulović skrenuo na sebe svijetla reflektora.

Iza dvadesetjednogodišnjeg ofanzivnog veziste je odlična polusezona u dresu Radnika iz Surdulice, gdje je postigao 10 golova. Radulović je po svemu prikazanom zaslužio povratak u matičnu Crvenu zvezdi. Srpski mediji ipak spekulišu da od povratka na stadion “Rajko Mitić” za novog člana “hrabrih sokola” neće biti ništa jer novi trener Barak Bahar želi iskusnije igrače u timu za Ligu šampiona, ali i zbog ranijih sukoba na relaciji igrač – uprava kluba zbog eventualnog produženja ugovora.

Radulović mirno čeka rasplet situacije jer su za njegove usluge zainteresovani Vojvodina i mađarski Fehervar. Nekadašnji Videoton navodno nudi obeštećenje od 600.000 Crvenoj zvezdi, dok je Voša spremna da uz novac ustupi srpskom šampionu i talentovanog lijevog beka Stefana Bukinca.

Za selektora naše reprezentacije Miodraga Radulovića bi naravno najbolje bilo da Radulović što prije riješi pitanje oko daljeg angažmana i da sa hladnom glavom dođe na okupljanje “sokola” u septembru pred odlučujuće duele u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj 2024, jer je u duelu sa Česima nagovijestio da može biti od pomoći.