ŽFK BUDUĆNOST

Povratak Nikoline Caković

Foto: FK Budućnost

Ženski fudbalski klub Budućnost iz godine u godinu raste, postao je okosnica svih ženskih fudbalskih selekcija Crne Gore.

Plave dame prave sjajne transfere i odlaze u evropske klubove, a trener Dušan Globarević, kome pomaže Nikola Stanović – polako sprema koncepciju tima za sezonu 2024/25.

Sezonu u kojoj će, pored nastavka lansiranja talentovanih djevojaka, vjerovatno biti ozbiljan takmac neprikosnovenoj Breznici u rezultatskom smislu.

Shodno tome, podgorički klub je angažovao Nikolinu Caković, igračicu sa reprezentativnim i internacionalnim iskustvom, koja je svojevremeno nosila i kapitensku traku naše ženske sekcije.

Mlada 21-godišnja igračica sredine terena, koja je karijeru gradila još u Grčkoj, Rumuniji i Turskoj, će sigurno biti pojačanje za Plave, a svojim iskustvom će sigurno biti velika podrška supertalentovanoj Maši Tomašević koja će i sljedeće sezone nositi dres crnogorskog kluba, a uz djevojku koja važi za jednu od najtalentovanijih u Evropi, trener Globarević je očuvao gro ekipe od prošle takmičarske godine, pa su tu takođe talentovane reprezentativke Drešaj, Đurković, Balević, Milović

Naš trener i klub će sigurno dodatno ojačati igrački kadar, a dosta stvari bi moglo da se zna do kraja mjeseca, kada će Globarević odraditi prozivku.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare